Condicions generals de reserva

Condicions generals de reserva dels allotjaments

Per efectuar una reserva al Càmping Rural Montori cal acceptar les següents condicions generals de reserva:

1. El pagament de la paga i senyal implica l’acceptació de les condicions de reserva i les condicions de règim intern del càmping, ambdues publicades a la pàgina web.

2. La reserva és personal i intransferible, i es considera ferma un cop rebut la Paga i Senyal, i confirmada pel càmping. El dia de l’arribada haurà d’entregar el document d’identitat o passaport a recepció, així com dels seus acompanyants. Només les persones registrades a l’arribada tindran dret a estar a l’allotjament.

3. Qualsevol modificació de la reserva només es podrà fer prèvia sol·licitud per escrit a info@campingruralmontori.com. El Càmping Rural Montori intentarà atendre les peticions de canvis, subjectes a disponibilitat. Per tal que la modificació sigui efectiva, el departament de reserves l’haurà d’haver aprovat i confirmat per escrit.

4. No es reserva un número concret de parcel·la, ni allotjaments o parcel·les de costat. Malgrat això, si té alguna preferència i ens ho indica a les observacions de la reserva, sense que sigui garantia de confirmació, intentarem fer els possibles per portar-la a terme. El dia de la seva arribada podrà conèixer el seu allotjament o parcel·la exacte.

5. Al ser un càmping familiar, en cas de voler venir en grup, cal tenir l’autorització expressa del departament de reserves. Els clients que no vinguin en unitat familiar (o equivalent), hauran d’indicar-ho explícitament al moment de fer la sol·licitud de reserva. Si els clients , viatjant en grup, no n’haguessin avisat al Càmping Rural Montori, aquest es reserva el dret d’invalidar la reserva i denegar-ne l’admissió.

6. Clients menors de 18 anys s’han d’allotjar amb un major d’edat que en serà el responsable.

7. L’ocupació no podrà excedir, en cap cas, el nombre de persones permeses al model d’allotjament, ja que per raons de seguretat i d’assegurances queda totalment prohibit. Els bebès i els menors compten com a persones en la seva totalitat. A cada parcel·la el màxim és de 6 persones, inclosos bebès.

8. Només s’admeten mascotes en alguns allotjaments i parcel·les, i màxim un per allotjament/parcel·la. No admetem gossos considerats PP (potencialment perillosos) segons la legislació vigent. El client que vingui amb un gos o mascota es compromet a: a) Portar-lo sempre lligat en tot el recinte del càmping. Cal tenir en compte, que les parcel·les (tant dels allotjaments com d’acampada) no estan tancades, i per tant, la mascota haurà d’anar sempre lligada quan sigui a l’exterior de l’allotjament. b) Tenir carnet sanitari actualitzat, així com tenir assegurança que cobreixi indemnitzacions de danys a tercers (ja siguin persones, altres animals o elements materials). c) No deixar mai el gos sol, ni dins de l’allotjament ni a la parcela, caravana o tenda. d) A no molestar als altres clients allotjats, ni amb lladrucs o altres accions. e) En cas que el gos faci les necessitats dins del recinte del càmping, el responsable del gos es compromet a recollir-ho i deixar-ho net. f) En cas de no complir amb qualsevol dels punts anteriors, el client es compromet a abandonar immediatament les instal·lacions del càmping amb el seu gos, sense reclamar cap indemnització ni import de l’estada no acabada. Cal haver informat que la seva mascota l’acompanya, encara que sigui en allotjaments o parcel·les on són admesos.

9. NO es permeten les visites de cap tipus. El Càmping Rural Montori té unes dimensions reduïdes, i les seves instal·lacions són per a l’ús exclusiu dels clients admesos al moment de la reserva i registrats a la seva arribada.

10. Els vehicles suplementaris, no inclosos al model d’allotjament o parcel·la, es podran aparcar a la zona habilitada (si hi hagués lloc), previ pagament de la tarifa en vigor.

11. En cas que l’allotjament/ parcel·la reservada no s’ocupi el dia de l’arribada, o com a màxim al següent abans de les 12:00h, i si no s’ha avisat per escrit d’aquest endarreriment, la reserva serà anul·lada automàticament. El càmping es reserva el dret de tornar a llogar l’allotjament. No hi haurà en cap cas, reemborsament en cas de retard en l’arribada ni en cas de sortida anticipada.

12. El Càmping Rural Montori procura mantenir actualitzats els continguts de la pàgina web, però podria ser, que es produís algun error tipogràfic o que alguna dada no estigués actualitzada en el moment que l’usuari la consulti. És per això que ha de tenir en compte que els continguts són merament informatius i no vinculants.

13. Pagaments

– Primer pagament: Paga i senyal al moment de fer la reserva, del 50% de l’import. Es pot realitzar al moment amb targeta bancària a través de la reserva online de la pàgina web, o mitjançant transferència bancària, que haurà d’efectuar en tres dies laborables. En aquest segon cas, haurà de notificar per e-mail la realització de la mateixa.

– Pagament final: a l’arribada, 50% restant, més la taxa turística corresponent. En efectiu o amb targeta de crèdit. No s’accepten xecs.

14. Fiança. Se li demanarà una fiança per cada allotjament/parcel·la, mitjançant retenció a una targeta de crèdit, per a cobrir possibles deterioraments o danys a la propietat. Aquesta fiança serà retornada, si procedeix, com a màxim, al cap de 7 dies de la data de sortida, prèvia inspecció de l’allotjament. En cas de desperfectes o qualsevol altra anomalia, es facturarà el que correspongui.

15. Condicions d’anul·lació

En cas d’anul·lació el Càmping Rural Montori respondrà amb les condicions següents:

  • Les comissions bancàries aniran a càrrec del client.

  • Si l’anul·lació es produeix abans dels 45 dies de la seva arribada, se li retornarà el primer pagament.

  • Si l’anul·lació es produeix entre els dies 0 i 44 abans de la seva arribada, no tindrà dret a cap devolució.

La cancel·lació de la seva reserva s’haurà de sol·licitar per escrit a info@campingruralmontori.com, amb assumpte: Anul·lació i el número de la reserva.

Ens haurà d’indicar també els motius de la seva anul·lació. Si la reserva s’hagués efectuat amb targeta bancària, es retornarà, quan pertoqui segons la política de cancel·lació, l’import que correspongui a través d’aquest mitjà. En cas d’haver-se efectuat a través de transferència bancària, ens haurà d’indicar el número d’IBAN del seu compte.

Recordi contractar la seva assegurança de cancel·lació davant de possibles imprevistos.

16Política de protecció de dades.  Us informem que les dades personals i informació que incorporeu al formulari electrònic habilitat a l’efecte i tota la documentació que ens envieu en format electrònic o en paper (“Dades”), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de Ultpoma, S.L. i Can Pericot, S.L. La finalitat del tractament de les vostres Dades és cursar la vostra sol·licitud de contacte o petició d’informació, així com l’enviament puntual d’ofertes o informació que creiem que pugui ser del seu interès. Les preguntes incloses al formulari són de caràcter voluntari, excepte les marcades amb un asterisc (*) que són obligatòries. En el cas de no contestar a les preguntes obligatòries, ens reservem el dret de no tramitar les sol·licituds incompletes. Omplir dels camps d’adreça de correu electrònic i telèfon mòbil implica el vostre consentiment exprés per a rebre comunicacions, via correu electrònic, sms o whatsapp amb les finalitats abans descrites. Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat d’acord amb la llei vigent a ULTPOMA, S.L., C/ Camí Vell de Rupià, S/N, 17133 Ultramort, o a través de l’adreça electrònica: info@campingruralmontori.com

 

ALLOTJAMENTS

 

17. Els preus dels allotjaments NO inclouen tovalloles, per tant el client s’ho haurà de portar. Prèvia reserva, podrà llogar-les al Càmping, si així ho desitja. Llençols inclosos (llits no fets a l’arribada).

18. Els allotjaments s’han de retornar nets, tal i com els va trobar a la seva arribada. De no ser així, es retiraran, com a mínim 50€ de l’import de la fiança.

19. NO està permesa la instal·lació de tendes dins la parcel·la de l’allotjament, ni als seus voltants.

20. Els horaris d’arribades i sortides són:

– en temporada mitja i alta:

– entrades de 16:00 – 20:00h. Les arribades fora d’aquest horari s’hauran de comunicar.

– sortides: abans de les 10:00h. Les sortides abans de les 9:00h, s’hauran de comunicar amb 24h d’antelació.

– en temporada baixa:

– caps de setmana:

– entrades: de 15:00h – 20:00h. Les arribades fora d’aquest horari s’hauran de comunicar.

– sortides: de 17:00h – 19:00h.

– resta de dies: entrades i sortides d’11:00 – 20:00h, prèvia confirmació i subjecte a les reserves que hi pugui haver per a la mateixa nit.

 

PARCEL·LES

 

21. El càmping no pot garantir ombra a la parcel·la. Les mides (70m2) dels diferents tipus de parcel·la són valors mitjans aproximats. Totes les parcel·les tenen presa d’aigua i electricitat. Algunes de les parcel·les tenen 6A i altres 10A.

22. El preu de la parcel·la inclou els serveis anteriors, i: una autocaravana o cotxe+caravana o cotxe+tenda o furgoneta van. Qualsevol altre vehicle o tenda extra, s’haurà d’abonar segons taxa vigent.

23. Només es pot ocupar la parcel·la designada a l’arribada.

24Manteniment de la parcel·la. El client serà responsable de mantenir neta la seva parcel·la durant tota la seva estada. No és permesa la col·locació de cordes als arbres.

25. Els horaris d’arribades i sortides en parcel·les són:

– en temporada mitja i alta:

– entrades de 16:00 – 20:00h. Les arribades fora d’aquest horari s’hauran de comunicar.

– sortides: abans de les 12:00h. Les sortides anticipades s’hauran de comunicar.

– en temporada baixa:

– caps de setmana:

– entrades: de 15:00h – 20:00h. Les arribades fora d’aquest horari s’hauran de comunicar.

– sortides: de 17:00h – 19:00h.

– resta de dies: entrades i sortides d’11:00 – 20:00h, prèvia confirmació i subjecte a les reserves que hi pugui haver per a la mateixa nit.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptacióde les mencionades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies